MI AMIGA



dålig uppdatering... men jag har besök!!

JUL



Gårdagen spenderades på stan. Vill bara säga God Jul till alla hemma i Sverige. Vi ska strax börja rulla köttbullar osv. Vi bestämde oss för att fira jul imorgon istället då alla andra här i Barcelona gör så. Man vill ju inte sticka ut liksom.

Ta hand om er därhemma! puss

CAN WE GET MUCH HIGHER?





Har bara lyssnat igenom dom två första låtarna av hans nya album och är helt tokig. Önskar att man kunde lyssna på flera låtar samtidigt. Vill knappt veta hur resten av albumet ser ut.

ÄNTLIGEN HÄR





huuujeda mig. Efter skolan idag sprang jag ner till catalunya där jag mötte upp min saknade mor, lennart och syster. Blev en kaffe i solen och lite catching up. Så kul att ha dom här! Fick ett par stekiga promenadskor av mamma så nu har jag precis kommit in efter en 3 timmar lång powerwalk. Snacka om att jag är helt mör i benen. Nu ska jag fräsha till mig lite sen blir det restaurang med la familia.

Puss!

BIUTIFUL


TORSDAG






ja.. jag hade det helt otroligt jäkla bra igår.

VAD ÄR HAKEN?



Ni förstår väl att jag har det sjukt mysigt i mitt lilla krypin tillsammans med några pepparkakor och lite cola?

VAD SOM HELST KAN ALLTID HÄNDA



När var det senast? lördagsnatt? Nåja.. I lördags tittade ella förbi med hennes jobbarkompisar. Det blev lite god mat och några cervezas efter det. Ingen utgång eller så utan vi mös hemma hos mig bara. Igår och idag var något annat. Imorgon återstår att se.. Men jag gillar det.

JUST NU

Ozzy Osbourne
Johnny Cash
Ted Gärdestad
Gentleman

Det är nästan så jag skulle kunna tattuera in deras namn på min kropp just nu!

ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT



Jag mår verkligen exakt såhär. Fast är fortfarande Barcelonas lyckligaste tjej. Hade en a w e s o m e kväll igår. Följde med roommaten och två klasskompisar till en klubb jag aldrig vart på nere vid havet och det var fruktansvärt roligt. Skrattade så tårarna rann hela kvällen, bra musik, trevligt folk och gratis drinkar! Barabing!

Nu ska jag försöka få liv i Viktoria här som ligger och sover som en klubbad säl.
Nos vemos!

I WALK THE LINE



Såhär ser min fredagskväll ut, plus lite chips och choklad. Har varit på ett välbehövligt möte idag och därefter mötte jag upp min fina rumskompis. Vi tittade på de förmodligen sötaste kaninerna i hela Barcelona och blev jäkligt sugna på att införskaffa oss en varsin. Har tänkt hela dagen på vad jag i så fall skulle döpa den till och deT blev, precis just nu, helt självklart: JOHNNY CASH!!!!

Nu vill jag ha en kanin ännu mer.

TENGO TODO







skola: CHECK
mat i magen: CHECK
mår bra: CHECK
mysfaktor hög: CHECK

DU LILLA ÄNGEL



Skola i sin vanliga ordning idag och därefter powerwalkade jag och vickan ner till Affe och sedan hem igen efter att ha gosat lite framför "How I Met Your Mother". Bra dag med ca 22 grader. Todo Bien alltså! Imorgon får vi se vad som händer. Hoppas på bra väder så man kanske kan göra någon utflykt någonstans. Det sitter ju aldrig fel.

Voy a dormir ahora. Os echo de menos en Suecia. Un beeesooo

AHORA O NUNCA!



Svänger förbi Apolo och kollar läget! puss

DÅ SKA DET FINNAS TID TILL ATT FALLA FRITT

fullspäckad helg med IKEA, ellas födelsedag och lite shopping. Helnöjd med helgen som härligt nog fortsätter till imorgon!
Life's good!!

NO SOY RUBIA





Är mörkhårig igen och det känns bra. Mycket bra. Nu ska jag snart hem till Daniella som jag inte träffat på några dagar.Det är hennes födelsedag imorgon och det ska firas ordentligt. Fick dessutom reda på idag att jag är ledig på måndag. Ibland är det skönt att spanjackerna är så mañana..

DET SPELAR INGEN ROLL, BARA VI ÄR ÖVERENS



Morgonstund har guld i mun... Obehaglig dröm men efter att ha startat dagen såhär är jag återigen Barcelonas lyckligaste tjej!

VILKEN HÄRLIG DAG





Liten utflykt efter skolan idag. Solen har skinit hela dagen och det ska tydligen bli lika fint imorgon igen, underbart!! Har precis smällt i mig lite rester från gårdagen och nu ligger jag i sängen och är helt mör i benen.

Hoppas att alla mår bra där hemma!
un beso!!!

RSS 2.0