300910

Man blir nog aldrig redo. Sov sött nu lilla Farfar.



Adjö är ej föralltid

260910






dags för knytkalas!

FUCK

Har inte känt den här känslan på väldigt länge. Det är helt tomt på övervåningen. Det påminner mig om ett annat kapitel ur mitt liv.. Jag överlever den här staden med er, men verkligen inte utan er.



Ni är som att andas för...

120910







solo yo y mi familia esta noche. Det är inte varje dag.


100910



godnatt

090910





Har hälsat på Emma idag och hennes lilla valp Ville. Därefter fick jag äntligen träffa min saknade pappa. Nu blir det film och sängen..

070910





våfflor, kaffe och vänner. Typ så har dagen sett ut. Imorgon blir det.... lite annorlunda.


070910

Har skrivit CV, mejlat gamla jobb och tagit fram gamla anställningsbevis samt betyg. Känner mig redo för en riktig jobbjakt nu. Imorgon jävlar!!

060910

Nu ska jag kliva upp ur sängen, slänga på mig lite kläder och dra mig ner mot stan. Börjar tröttna lite på min livstil. Skulle verkligen behöva ett jobb nu!! CV-skrivning ikväll!




Thanks for the memories, even though they weren't so great.
He tastes like you, only sweeter..

050910


Nu är det väl i stort sett ordning på det mesta. Ett jobb fattas fortfarande men det borde inte vara så svårt att lösa. Brännan börjar sakta men säkert försvinna och Barcelona känns just nu väldigt långt borta. Saknar alla människor där så otroligt mycket. Men som sagt, Barcelona står kvar och människorna man har lärt känna kommer förmodligen att vara kvar tills nästa gång jag kommer dit. Snart ska jag och min feber krypa ner under täcket och glo på någon film.
Un besito

WAKE ME UP WHEN I'M BACK IN BCN


RSS 2.0