310810



Hemma i verkligheten igen. Det känns inte lika illa som första dagen. Men självklart vill jag tillbaka. Nu ska jag ut på jobbjakt! Dags att bli vuxen!

Besito

230810





Damer och Herrar.. Jag är så redo som man bara kan bli. La ultima Nasty Monday here we come!

220810

hemma (i Barcelona alltså) igen efter en sjukt bra weekend i Granada. Helt galet bröllop med världens underbaraste människor. Är lite för trött för att ladda upp bilder här i och med att man sovit sisådär 7-8h på tre dygn. Det finns några bilder på Facebook så länge! Nu ska jag njuta sista dagarna i mitt paradis. Snart är det tillbaks till verkligheten som gäller!

CRAPPY NASTY BARCELONA





Vi tänkte gå ut och göra det vi gör allra bäst just nu. Nämligen luftgitarrsolon på apolo. Igår inkasserade jag och ella en varsin Nasty Monday tisha. Jag är så nöjd. Den fick tillochmed sova bredvid mig i sängen inatt.

Här är mina nya anchors btw. Inte så jätteilla trots allt va? eller hur pappa? Det kunde ju varit värre..

160810



Vad är det nu för dumheter man har hittat på.. Förlåt mamma och pappa.

110810

Jag tror sorgen som uppstod igår när vi bokade resan hem till sverige gick över till någon sorts förkylning. Tänk att sommaren snart är över. Det har gått så otroligt fort. Imorgon skriver vi vårat slutprov sen blir det till att turista och hänga på stranden sista två veckorna. Lilla lilla Barcelona..



yesterday is over, it’s a different day

SENASTE DAGARNA









Grillning på takterrassen, bio på mountjuic och massa strand.

050810

Förresten. För första gången på över ett år känner jag fullständig lycka. Det sitter liksom i bröstet. Jag är så lycklig och nöjd över mig själv. Det har varit ett helvetesår med förluster, tragedier, kaos, tankar, ångest och stress. Jag har tagit mig igenom så otroligt mycket det här året, tillsammans med mina vänner men framförallt tillsammans med min familj. Det känns så otroligt bra att våran fina kusin kommer vara här med oss om bara några timmar.

Jag sitter i en takvåning i centrala Barcelona med min syster, några tända ljus och Johnny Cash i bakgrunden. Jag förtjänar det så otroligt mycket och jag mår så galet bra just nu.


050810

Finns det hjärterum så finns det stjärterum.









Om några timmar anländer Sofia och Mirre. Vi ska alltså, på något magiskt sätt, få plats 6 tjejer i en tvåa. Det är proppfullt här. Det kan bli en intressant månad. Tycker synd om Daniella, hon kommer få spader.

Jag varvar mellan internet (det fungerar så jäkla bra just nu) och att skriva om 7 veckors anteckningar. Bladen i min gamla anteckningsbok tog slut IDAG!! HALLÅ!!! DET ÄR EN VECKA KVAR!! Vill ha allt samlat på ett ställe så det är bara att sätta igång.

Imorgon blir det party party igen (ska inte säga att jag egentligen inte vill, men jag vet ju att jag verkligen inte borde). Ta hand om er, ses snart!!

040810

Vi somnade innan tre igår tror jag minsann. Första gången på typ 7 veckor. Nu ska vi göra klart läxorna sen bege oss till skolan. Ikväll blir det utomhusbio igen på mountjuic och imorgon kommer kusinvitamin ner till oss! :)






020810

So I walked under a bus
I got hit by a train
Keep falling in love
Which is kinda the same
I've sunk out at sea
Crashed my car, gone insane
And it felt so good
I want to do it again

Bra helg. Om någon bara kunde stanna tiden. Nu är det skola som gäller, sen självklart... SJÄLVKLART nasty!!!

RSS 2.0