200610

Är mitt uppe i packningen. Inte speciellt stressad fast jag borde vara det. Skulle ändå inte kunna sova så kan lika gärna sitta uppe i lugn och ro och pyssla med resväskan. Är minst sagt lite kluven inför resan. Självklart ska det bli underbart skönt att äntligen få komma härifrån. Men samtidigt känns det väldigt jobbigt att åka ifrån flera oavklarade saker. Det är jobbigt att lämna folk som man skulle vilja hinna säga så mycket till. Framförallt är det väldigt jobbigt att åka ifrån människor man bryr sig om och som man är så van vid att kunna nå hela tiden. Förhoppningsvis och förmodligen kommer det inte kännas annat än bra när jag väl sätter foten i Barcelona imorgonkväll. Två månader bör ändå gå väldigt fort och jag ska ta vara på varje sekund så som jag har längtat efter just denna dag.

Det har varit ett dramatiskt år. Förluster, svek, utmattning och saknad. Imorgon avslutar jag det här kapitlet i mitt liv och börjar från noll. Från botten till toppen, nu är det min tur att skina. Ha det bra här hemma!




Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I loved
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Wanna feel the warm breeze
Sleep under a palm tree
Feel the rush of the ocean

Get onboard a fast train
Travel on a jet plane, far away
And breakaway

170610



Sitter hemma hos Victoria och tittar på när hon packar. Hon åker till Cypern inatt vilket betyder att den här stunden  inte kommer återspela sig än på ett tag. Känns lite tungt i bröstet faktiskt. Imorgon är det jag som ska packa. Bara tre dagar kvar nu...

160610



Ojojoj.. 4 dagar kvar. Det börjar pirra lite i magen. Både av förväntan och nyfikenhet men också av lite separationsångest. Har precis tagit farväl av världens bästa klass och nu ska jag dessutom lämna en hel bunt med andra viktiga människor kvar här. Men jag antar att de närmaste åren kommer se ut så. Den personen ska dit, den andra dit. Imorgon ska jag hur som helst avnjuta dagen med massa härligt sällskap, bara att passa på när man väl har chansen. Godnatt!

140610

Måndag - 6 dagar kvar! Om en vecka såhär dags har väl jag och Daniella precis vaknat och ska snart bege oss till skolan. Känns så jäkla fett! I veckan blir det att umgås med alla så mycket som möjligt, tvätta, städa och packa.. Så sjukt att man äntligen är på väg.



"Ni kommer ha jävligt kul i Barcelona i och med att ni båda är dumma i huvudet..."

130610

Studenten är tagen och nu väntar jag på att veckan ska passera. Vi ska strax sätta oss ner för att boka resa till Barcelona! Och den här bloggen ska det bli lite mer fart på också så ni vet vad jag pysslar med där nere i storstan!




RSS 2.0