GIRL FROM THE NORTH COUNTRY



Förresten. Finns det någon som skulle kunna göra mig en jättetjänst och återuppliva Johnny Cash åt mig?

310710



Äger förmodligen dom coolaste shortsen i Barcelona just nu. Bam. Jag ska strax hjälpa Daniella att städa upp lägenheten lite. Ikväll blir det lugnt. Nästa vecka kommer kusinvitamin ner, längtar så mycket. Och snart är det dags att åka ner till Granada för bröllop!

nos vemos!

290710



Jag måste bli bättre på att släpa med mig kameran. Nackdelen med systemkameror är storleken. Man är för rädd för att bli av med den så man vågar inte ens använda den. Ikväll hade vi en helt perfekt kväll med sjukt god tapas och lite sangria. Nu ska jag och Daniella slänga oss i sängen. Imorgon blir det Toots and the Maytals. Kan inte bli annat än bra! Tack för idag. Jag bjuder på en bild på mig själv (som vanligt, fyfan vad tråkigt), men det är väl bättre än ingen bild alls? Det tycker jag i alla fall. Ta hand om er, älskar er!

250710

Härlig Sangrialördag! Perfekt Bakissöndag! Undrar vad det blir för slags måndag? Nej.. jag ska inte dumma mig. Bästa Nastymåndag blir det såklart. Nu ska jag slänga mig i sängen med resten av dönickarna, colan kallar.
Besos


240710



Ännu en underbar natt igår och ikväll blir det yttligare en. Vi har bestämt oss för att vi vill stanna en månad till. Blir till att leta jobb och lägenhet! Nu börjar sangrialördan. Ta hand om er därhemma!

230710





Hade finmiddag med ellinor igår. Pannkakor med langostillbehör. Har redan varit vaken en timme idag (woho!) så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen slänga i mig lite mat. Idag har vi vårat första prov, klarar vi det hoppar vi upp en nivå. Känner ingen press eller så... Sen är det äntligen dags för helg. Har varit molnigt senaste två dagarna så jag hoppas på att solen tittar fram imorgon igen så man kan sola lite.

Besos

220710







Dagen i bilder. Skola först sen åkte vi upp till bergen och titta på utomhusbio. Till min stora förvåning var det dessutom en svensk film som visades ikväll. Otroligt mysigt i alla fall så det lär ju bli fler gånger. Nu ska jag krypa ner i sängen så jag kommer upp innan elva imorgon i alla fall. Måste sluta sova bort hela dagarna.

Take care

210710



Hade en riktig lyckad kväll igår. Ångra absolut inte att jag gick ut men idag känner jag, på allvar, att jag inte vill festa mer på ett tag. Slocknade runt sju imorse och alla sena nätter/tidiga mornar börjar bli för många. Idag ska vi titta på bio uppe i bergen, kan bli fettttttttt. Ta hand om er!

200710



Som så många gånger tidigare lovade jag mig själv att aldrig mer dricka alkohol imorse.. Behöver väl inte ens säga vad jag och Daniella ska göra nu. Vi ska i alla fall INTE träffa klassen för några bärs och därefter ska vi absolut inte ut och dansa på apolo. Nejnej. Äh, It's my life and it's now or never. LIVE AND LOVE LIFE!!

Och juste! Inom en snar framtid ryker håret på högra sidan (förlåt mamma och pappa)

190710



Helgen är slut och nu ska vi snart gå till skolan. Ikväll blir det bio uppe bland bergen och efter det kanske vi drar till med en nasty monday. Hade inte varit helt fel faktiskt. Annars kan man ju testa på crapy imorgon istället? Tänk att vi redan är inne på femte veckan här. Tiden bara rinner iväg.

180710



Det blev lite hårt igår. Jag och ella landade här hemma vid sextiden imorse så jag kom inte upp ur sängen förrän nu. Ella och Sandra har åkt till stranden men jag kände att jag bangar den idag. Brände mig så förfärligt igår ändå. Nu ska jag nog storstäda härhemma och sen ta mig ner till McDonalds och köpa lite mat..

170710





Efter en heldag på stranden är man brun(RÖD) och fin. Nu ska vi slänga på oss lite kläder, sen beger vi oss till Cityhall och skakkkar rohompan! Imorgon blir det stranden igen (stackars min hud).

ÄLSKAR ER!

160710







"Jag älskar dig.. Men jag älskar världen mer"
"The size doesn't matter"

Sammanfattar kvällen igår med dom två meningarna. Har stött på så galet många intressanta människor i denna stad och man lär sig så otroligt mycket varje dag. Nu har jag och Daniella precis slängt i oss lite tacos. Vi tar det lugnt ikväll så man orkar upp till stranden imorgonbitti. På kvällen blir det förhoppningsvis lite grillparty på takterassen!


140710



Vi har skärpt till oss lite och tagit oss ner till stranden innan skolan åtminstonde två dagar den här veckan. Imorgon tänkte vi sova ut lite och lägga oss på takterassen istället. Man ska väl dra nytta av den också? Skulle precis skriva "va ett tag sen man drog till med en ordentlig partynatt" men i samma stund kom jag på att det var senast i söndags. Man kanske inte ska bli för van?

Nu ska jag smälla i mig lite choklad och cola, sen blir det la cama.
Besos!

100710






Vi startade helgen med lite grillning på takterassen. Skönt i och med att det blev lite för mycket utav det goda igår. Kul hade jag i alla fall och mycket engelska blev det. Det slog mig för första gången att det är nästintill omöjligt att förstå en australienare. Helt omöjligt. Det var som rena grekiskan.

Hursom. Nu ska vi slänga oss i sängen.
Nattinatti!

080710



Precis hemkommen från skolan. Daniella står i köket och lagar mat och jag (bokstavligt talat) sprang till datorn. Måste sluta vara så beroende av internet... Ikväll ska vi ut med klassen/skolan. Tänker på alla där hemma. Hoppas ni mår bra!

REJOICE IN THIS BEAUTIFUL GAME

Ja ni förstår väl på vilket humör jag är på just nu! Spanien-Tyskland 1-0 och kära España är i vm-final! Jag och Ella har lite läxor att göra så vi traska hem efter den underbara vinsten. På söndag blir det fet fest oavsett resultatet! Ta hand om er, beeeeeeeeeeeeesos i massor!

060710






Vi satte oss uppe på takterassen efter skolan med en frappuccino och lite chokladmuffins. Gårkvällen var minst sagt nasty så idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon är det dags för semifinal och förhoppningsvis Capleton.

Besos

050710



Haha.. Trots att internet suger ordentlig så ger vi oss inte. Det gäller att hitta rätt ställe i lägenheten (anledningen till varför Daniella sitter på golvet) där mottagningen är som bäst. Efter detta ger jag upp i alla fall. Ska dra på mig andra kläder och fräsha till mig lite. Senare bär det av mot apollo för lite nasty monday. Precis vad jag behöver.

050710





Ska snart glida iväg till skolan med min nya långklänning. Innan det ska jag på något magiskt sätt få upp ella ur sängen och skriva klart läxan vi fick över helgen. Ikväll är det naaaasty monday!!

Take care, besos.

030710

Hej hörni. Jag och Daniella har precis kommit till rätta i nya lägenheten. Jag trivs som fisken i vattnet. Det har redan gått 2 veckor och det känns som två dagar. Men när man tänker på alla som man saknar därhemma så känns det som två år. Internet i lägenheten är det lite si och så med, men det kan dyka upp nåot inlägg lite då&då. Vi har det hursomhelst helt jävla underbart!

RSS 2.0